Ombouw Sessionette 75De Sessionette 75 is een bekend werkpaard onder de gitaristen, licht in gewicht en snoeihard. Een bekend probleem van de Award Sessionette is een defecte powermodule of uit losse componenten opgebouwde eindtrap. De HY248 powermodule is meestal kortgesloten of onderbroken maar voor de gebruiker is het meest kenmerkende dat hij stil blijft. Hierdoor is menig Sessionette op de schroothoop beland.


Als de eindtrap is opgebouwd met losse componenten kan deze gerepareerd worden. In geval van een HY248 module kan uit losse componenten een nieuwe module gemaakt worden of een vervangende module indien deze op dat moment leverbaar is. Uiteraard zoeken we naar de best verantwoorde oplossing.


Met de gerepareerde eindtrap levert de versterker ruim 100Watt clean, meer dan de originele eindtrap wat zeker een goed resultaat te noemen is.

De kosten voor een defecte eindtrap zijn in alle gevallen 170,-. Met deze oplossing zijn we van mening uw Sessionette weer even betrouwbaar te kunnen maken en geven uiteraard de gebruikelijke drie maanden garantie op de reparatie.


terug naar het menu